Velkommen til carlo christiansen eftf.

Velkommen til carlo christiansen eftf.

Velkommen til carlo christiansen eftf.

Velkommen til Carlo Christiansen Guld, sølv & Ure.​

D. 1. april 2007 overtog jeg, den ca. 50 år gamle og hyggelige forretning, Carlo Christiansen Guld, Sølv & Ure.


Jeg nyder min travle hverdag sammen med mine ”gamle kolleger”, og ikke ansatte, gamle fordi de fleste har været i forretningen længere end Jeg og kolleger fordi de var ansat sammen med mig i forretningen da jeg efter længere tids planlægning og forhandlinger med den tidligere ejer Børge Bro Christiansen og hans hustru Sanna valgte, at købe forretningen.

Jeg er selv udlært i denne hyggelige forretning, hvor jeg efter endt læretid valgte at afprøve mine evner i en anden smykke og ur forretning. Efter at have været væk i et par år vendte jeg tilbage og er som skrevet står endt med at være indehaver. En drøm gik i opfyldelse.

Mine kolleger og Jeg, synes Jeg, er et fantastisk team, alle dygtige og faglærte ekspedienter med hvert vores speciale indenfor branchen, der nyder vores travle hverdag her i gågadens lille guldparadis i hjertet af Frederikssund. Vi kan slet ikke lade være.

Vi mener, at det er vores pligt, som faglærte, at vi sætter os grundigt ind i dine behov og gør os umage for at vejlede dig som kunde, derfor mødes du med et smil fra du træder ind i forretningen til du går ud igen, vi ved vi har den faglige ekspertise til at vejlede dig og vi håber, at du føler, at du har fået en god og professionel vejledning, der har været med til, at netop dit ønske eller drøm om et smykke eller ur er gået i opfyldelse.​

Husk: Det kan godt være vi har travlt og det kan godt være, at der er flere kunder end dig i forretningen, men når det er din tur til at blive ekspederet, så er det din tur, derfor har vi bl.a. indført et nummersystem så kunderne bliver ekspederet i den rækkefølge de kom ind i. Så behøver vi ikke, at holde øje med, hvem der skal ekspederes næste gang ligeledes kan de kunder, der venter, bruge ventetiden til at slappe af og nyde vores store udvalg af smykker og ure.

VI KALDER DET FREDERIKSSUND SERVICE.​

quoteJeg er stolt af, at kunne videreføre butikkens mange årige tradition for omhyggelig kundepleje og ekspertise.​

De venligste hilsner

Charlotte Linde Bentzen

Kontakt​

​Carlo Christiansen Eftf. ApS

Jernbanegade 24

3600 Frederikssund

Danmark

Tlf.: 47 31 03 70

E-mail: info@carlochristiansen.dk

CVR. 37911860

Se vores Persondatapolitik​

Åbningstider

​Mandag

09:30 - 17:30

Tirsdag

09:30 - 17:30

Onsdag

09:30 - 17:30​

Torsdag

09:30 - 17:30​

Fredag

09:30 - 18:00

Lørdag

09:00 - 14:00​